Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

O le malamalama|ISO flanges i masini masini

O le a le ISO flange?ISO flanges ua vaevaeina i ISO-K ma ISO-F.O a eseesega ma sootaga i lo latou va?O lenei tusiga o le a fesoasoani ia te oe i nei fesili.

O le ISO o se mea fa'aoga e fa'aogaina i masini vacuum maualuga.O le fauina o le ISO flange fa'asologa e aofia ai lau lamolemole-mata e leai ni fa'afeusuaiga fa'apipi'i fa'atasi ma se mama tu'ufa'atasi u'amea ma le elastomeric O-mama i lo latou va.

wps_doc_0

Pe a faʻatusatusa i faʻamaufaʻailoga gaogao o le KF faʻasologa, ISO faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga o loʻo aofia ai le lagolago tutotonu ma le mama Viton, o loʻo i ai foi se isi mama alumini faʻapipiʻiina i fafo.O le galuega autu o le taofia lea o le faamaufaailoga mai le see ese mai le nofoaga.Ona o le lapopoa tele o paipa o le ISO series O le faʻamaufaʻailoga e tuʻu i luga o le lagolago tutotonu ma e faʻatatau i le vibration o le masini poʻo le vevela.Afai e le faʻamauina le faʻamaufaʻailoga, o le a see ese mai le nofoaga ma afaina ai le faʻamaufaʻailoga.

wps_doc_1

O ituaiga e lua o flanges ISO o ISO-K ma ISO-F.O mea lapopo'a lapopo'a fa'apipi'i gaogao e mafai ona fa'aoga pe a o'o atu i le 10 le maualuga ole vacuum-8mbar e manaʻomia.O mea faʻamaufaʻailoga Flange e masani lava Viton, Buna, Silicone, EPDM, alumini, ma isi. Flanges e masani ona faia i le 304, 316 stainless steel, etc.

ISO-K vacuum couplings e masani ona aofia ai se flange, se pipii, se O-Ring ma se mama ogatotonu.

wps_doc_2

ISO-F vacuum couplings e masani lava ona aofia ai se flange, se O-Ring ma se mama ogatotonu, lea e ese mai le ISO-K i le faʻamauina o le flange.

wps_doc_3

Super Q Tekonolosi

ISO Fa'asologa Vacuum Mea Fa'aoga

wps_doc_4


Taimi meli: Sep-29-2022