Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

O le taumafanafana e lelei tele mo tolauapiga, e te iloa e uiga i le faʻaogaina o le masini i totonu o le pusa malulu tolauapiga?

Tolauapiga ua amata ona taʻutaʻua, i le taimi lava e nofoia ai le C-tulaga i taimi ma avea ma tulafono faʻasalalau mo faʻasalalauga lautele.

Tuuina atu se fasi fanua e mafai ona e faʻaalia ai ou uiga ma ou tuʻinanau mo le olaga, aveese le mamafa o le mamafa i lou tino ma maua ai le saolotoga ma le faʻasaʻoloto. 

1

Pe a tolauapi, o se pusa malulu o se tasi lea o le tele o meafaigaluega e tolauapi ai e mafai ai ona e fiafia i se vai malulu po o se pia i soo se taimi.Fa'aleleia lelei lou fiafia i tolauapiga.O le fa'afetai lea i le fa'aogaina o le vacuum i totonu o le pusa malulu!

Vacuum insulation panels (puupuu mo VIP) o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o pusa malulu, VIPs e faia mai mea faʻapipiʻi porous ma mea e sili ona lelei le faʻaogaina o le vevela, faʻaitiitia lelei le fesiitaiga o le vevela ma tuʻuina atu le faʻaogaina lelei.  

2

O le VIP insulation panels o loʻo faʻatau nei e le Super QTech e mafai ona faʻaaogaina i le gaosiga o pusa faʻapipiʻi, pusaaisa mea faʻapipiʻi, faʻamaufaʻailoga malulu, teuina faʻafomaʻi ma isi fanua.  

3

Tulaga lelei:

1. E matua maualalo le vevela conductivity, lelei insulation aafiaga.

2.O le tioata lava fiber VIP, mama mama, sili atu le mautu faatinoga.

3. Faʻatusatusa i mea masani, e mafai ona ausia le faʻaogaina o le vevela tutusa, ma o le oloa e sili atu ona manifinifi.

4.Product tele e mafai ona faʻapitoa.

5. Puipuiga o le siosiomaga, leai se filogia, leai ni mea leaga. 

O fa'aoga gaogao ua uma ona a'afia i itu uma o lo tatou olaga i aso faisoo.Faatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o tekonolosi suʻesuʻega, o le a tele atu masini gaogao o le a avanoa mo tagata lautele i le lumanaʻi.


Taimi meli: Iul-15-2022