Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Vacuum insulation panels mo le fausiaina

Ua fa'aalu e le malo o Saina le $14.84 piliona i galuega faufale lanu meamata ona o lo'o taulai atili i le fa'aitiitia o le filogia o fale.
E $787 miliona fo'i na fa'aalu i mea fau fale lanu meamata mo galuega faufale fa'apitoa fa'afouina.
I le 2020, na tofia ai e le malo ni poloketi fou mo le faatauina mai o tagata lautele i aai e ono o Nanjing, Hangzhou, Shaoxing, Huzhou, Qingdao ma Foshan e avea ma pailate mo le faʻaogaina o auala fou faufale.
O lona uiga o le a latou manaʻomia konekarate e faʻaogaina tekinolosi e pei o le faʻapipiʻiina ma le atamai faufale, e tusa ai ma le People's Daily, le nusipepa a le setete o Saina.
Tekinolosi faufale muamua e mafai ona faʻaitiitia ai le aofaʻi o le filogia e maua i le taimi o le fausiaina.
O tekonolosi e pei o le fausiaina o fale e mafai ona faʻafefe ai le vevela i le taumafanafana ma le malulu i le taumalulu ua faʻaleleia atili ai le malosi.
Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Harbin's Eco-Tech Industrial Park o loʻo faʻamoemoe e faʻaititia le carbon emission i le 1,000 tone i le tausaga faʻatusatusa i se fale masani e tutusa le fola.
O mea fa'amama fa'amama mo puipui pito i fafo o fale fa'atino e aofia ai fa'amau fa'apolokalame fa'apolokalame ma fa'amau fa'amama fa'amama e fa'aitiitia ai le fa'aaogaina o le malosi.
I le tausaga na teʻa nei, na lipotia ai e le Xinhua News Agency o le aofaʻi o le fausiaina o fale lanumeamata i totonu o le atunuʻu ua sili atu i le 6.6 piliona sikuea mita.
O lo o fuafua le Matagaluega o Fale ma Atinae o Taulaga ma Nuu e fausia se fuafuaga e lima tausaga mo le fuafuaina o le siosiomaga o le taulaga ma nuu i tua ina ia mautinoa ai le atinaeina o meamata.
O Saina o le maketi faufale pito sili ona tele i le lalolagi, ma e tusa ma le 2 piliona sikuea mita o loʻo fausia i tausaga taʻitasi.
I le tausaga na teʻa nei, na fai mai ai le National People's Congress e faʻamoemoe e faʻaititia le carbon dioxide emisi i le iunite o oloa faʻalotoifale i le 18 pasene i le va o le 2021 ma le 2025.


Taimi meli: Iul-15-2022