Mirë se vini në faqet tona të internetit!

Produkt

Rreth nesh

PROFILI I KOMPANISË

    rreth nesh

Beijing Super Q Technology Co., Ltd.

Beijing Super Q Technology Co, Ltd. është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë dhe ndërmarrje Zhongguancun e teknologjisë së lartë.Ajo ka departamentin e R&D, departamentin e prodhimit dhe departamentin e shitjeve.Që nga themelimi i saj, kompania ka qenë vazhdimisht në zhvillim dhe inovacion, nga rrënjosur thellë në institutet e ndryshme të Akademisë Kineze të Shkencave deri te kompanitë që u shërbejnë në fushën industriale.

Lajme

Si të zgjidhni një pompë kryesore të përshtatshme të pompës vakum?

Kompania jonë ka pajisje të avancuara prodhimi dhe pajisje testimi, të tilla si përpunimi me precizion ...

Cili është ndryshimi midis një pompë vakumi me fletë rrotulluese me një fazë dhe një pompë vakumi me fletë rrotulluese me dy faza?

Kompania jonë ka pajisje të avancuara prodhimi dhe pajisje testimi, të tilla si përpunimi me precizion ...

Si të zgjidhni modelin e duhur të pompës vakum?

Kompania jonë ka pajisje të avancuara prodhimi dhe pajisje testimi, të tilla si përpunimi me precizion ...