Mirë se vini në faqet tona të internetit!

Rreth Nesh

rreth nesh

Kush Jemi Ne

Beijing Super Q Technology Co, Ltd. është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë dhe ndërmarrje Zhongguancun e teknologjisë së lartë.Ajo ka departamentin e R&D, departamentin e prodhimit dhe departamentin e shitjeve.Që nga themelimi i saj, kompania ka qenë vazhdimisht në zhvillim dhe inovacion, duke u shërbyer kompanive në fushën industriale.

Çfarë bëjmë ne

Super Q Technology është e përkushtuar t'u ofrojë klientëve një gamë produktesh nga vakum i ulët në vakum super të lartë.Ne nuk jemi vetëm një ofrues i produkteve me vakum, por gjithashtu jemi të specializuar në zgjidhjen e problemeve që lidhen me aplikimet e produkteve me vakum për klientët. Kryesisht të angazhuar në aksesorë vakum, valvola vakumi, pompa vakum, matje vakum, pjesë ndihmëse vakum, produkte aplikimi të teknologjisë vakum, rrjedhje masive njehsor, produkte jo standarde të personalizuara, etj.

Në vitin 2020, kompania u përqendrua në aplikimin e teknologjisë së vakumit, zhvilloi dhe prodhoi në mënyrë të pavarur një sërë materialesh të avancuara të teknologjisë së vakumit, kryesisht duke përfshirë bordin e izolimit me vakum, bordin dekorativ të integruar me izolim vakum, xhami vakum, dyer dhe dritare të kursimit të energjisë vakum dhe të tjera produkte, dhe ofroi këshillim, projektim, ndërtim, funksionim dhe mirëmbajtje të ndërtesave të shëndetshme dhe të kursimit të energjisë.

rreth nesh
rreth nesh
rreth nesh

Koncepti i zhvillimit

Kompania jonë ka një sistem të shëndoshë të menaxhimit të marketingut dhe ka shumë partnerë.Për të përmbushur sfidat globale mjedisore dhe energjetike, ne kemi qenë të përkushtuar të realizojmë një të ardhme të re me kursim energjie dhe me karbon të ulët përmes teknologjisë së avancuar të vakumit, duke ofruar zgjidhje me cilësi të lartë dhe duke bërë gjithçka për të promovuar zhvillimin e shëndetshëm dhe të shpejtë të materiale që kursejnë energji. Kompania këmbëngul gjithmonë në përmirësimin e vazhdueshëm të cilësisë dhe shërbimit të produkteve, duke plotësuar nevojat e partnerëve të ndryshëm të përdoruesve dhe duke kërkuar një bashkëpunim të favorshëm.