Mirë se vini në faqet tona të internetit!

Valvula e bllokimit elektromagnetik me vakum të lartë, AC 220V

Përshkrim i shkurtër:


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Valvula me kënd elektromagnetik me vakum të lartë të serisë EVGDC

Model EVGDC-J16B(KF)S EVGDC-J25B(KF)S EVGDC-J40B(KF)S EVGDC-J50B(KF)S
Gama e presionit Pa 1x10-6Pa~1.2x105Pa (e mbyllur me shakull) 1x10-5Pa~1.2x105Pa (e vulosur me unazë viton)
Diametri i brendshëm nominal mm 16 25 40 50
Shkalla e rrjedhjeve Pa·L/s ≤1,3x10-7
Jeta e shërbimit deri në mirëmbajtjen e parë koha 200000
Temperatura e ngrohjes (trupi i valvulës) ≤120
Tensioni i furnizimit - AC220V 50Hz Gama:85% Ue ~110% Ue
Fillimi/fuqia e punës W 600/0.7 800/1 1000/2 1400/3
Koha e hapjes/mbylljes s hap≤0.2, mbyll≤0.5
Shkalla e funksionimit kohë/orë 300
Treguesi i pozicionit të valvulës - Dritat elektrike
Orientimi i instalimit Çdo (e mbyllur me shakull), sipërfaqja e poshtme e vulosjes e pastruar me vakum (e mbyllur me unazë gome fluori)
Temperatura e ambientit 5 ~ 40

Elektromagnetike I shtyrë Lloji

Model DN Madhësia (mm)
A B C D E F G
EVGDC-6~10B(KF)S
EVGDC-6~10(KF)S
10 128 10 66 44 38 50 34
EVGDC-16B(KF)S
EVGDC-16(KF)S
16 169 16 80 64 51 50 39
EVGDC-25B(KF)S
EVGDC-25(KF)S
25 190(193) 25 90 69 58 50 42
EVGDC-40B(KF)S
EVGDC-40(KF)S
40 235(241) 40 120 94 (102) 86 66 57 (63)
EVGDC-50B(KF)S
EVGDC-50(KF)S
50 275 50 130 102 (110) 92 66 63 (69)
dajsdnj

  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni