Mirë se vini në faqet tona të internetit!

Keni nevojë për shakull?Shakull super fleksibël

Një shakull me vakum është një guaskë tubulare bosht-simetrike e së cilës shiriti i autobusit është i valëzuar në formë dhe që ka një përkulshmëri të caktuar.Prandaj quhet edhe një tub fleksibël ose fleksibël.Për shkak të formës së saj gjeometrike, shakullit nën presion, forcës boshtore, forcës tërthore dhe momentit të përkuljes etj. Është e mundur të arrihen ndryshime të gjatësisë në drejtimin aksial të shakullit.

vfdf

Zgjatja e gjatësisë së shakullit nën veprimin e forcave tërheqëse.Gjatësia e shakullit bëhet më e shkurtër nën veprimin e ngjeshjes.Gjatësia e shakull ose sasia e përkulshme nga vlera dhe drejtimi i forcës, parametrat e performancës së shakullit dhe faktorë të tjerë për të përcaktuar.Ka një forcë dhe ngurtësi të caktuar, por gjithashtu ka një fleksibilitet të madh dhe rezistencë të lartë ndaj lodhjes.Këto veti bëjnë që tubat e valëzuar të kenë një gamë shumë të gjerë aplikimesh.

cdsbg

Sot do të doja t'ju prezantoj një lloj shakullues shumë fleksibël të hidroformimit.Hidroformimi është një proces formimi i metaleve që përdor një lëng me presion të lartë.Elasticiteti i madh, hapi i imët dhe ushtrimi me valë të thellë e bënë atë fleksibilitet të lartë, performancë të qëndrueshme, përdoret më shumë në industrinë e vakumit.Në përgjithësi 0,5m/pc, ose 1m/pc.

Rrezja specifike e lakimit dhe dimensionet janë paraqitur në diagramin më poshtë.

vfdbgn

Nëse keni nevojë për shakull Super Flexible sesa ato të zakonshmet, më të adaptueshme me mjedisin e instalimit.Shakullat hidroformuese janë zgjedhja e mirë.

ea3f7add


Koha e postimit: Shtator-15-2022