Добредојдовте на нашите веб-страници!

Производ

За нас

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

    за нас

Beijing Super Q Technology Co., Ltd.

Beijing Super Q Technology Co., Ltd. е национално претпријатие за висока технологија и претпријатие за висока технологија Zhongguancun.Има оддел за истражување и развој, оддел за производство и оддел за продажба.Од своето основање, компанијата континуирано се развива и иновира, од длабоко вкоренети во различните институти на Кинеската академија на науките до услужни компании во индустриското поле.

Вести

Како да изберете соодветна главна пумпа за вакуумска пумпа?

Нашата компанија има напредна производствена опрема и опрема за тестирање, како што е прецизна обработка ...

Која е разликата помеѓу вакуумската пумпа со ротациони вентили со една фаза и вакуумската пумпа со ротациони лопатки со двостепена?

Нашата компанија има напредна производствена опрема и опрема за тестирање, како што е прецизна обработка ...

Како да изберете соодветен модел на вакуумска пумпа?

Нашата компанија има напредна производствена опрема и опрема за тестирање, како што е прецизна обработка ...