Добредојдовте на нашите веб-страници!

За нас

за нас

Кои сме ние

Beijing Super Q Technology Co., Ltd. е национално претпријатие за висока технологија и претпријатие за висока технологија Zhongguancun.Има оддел за истражување и развој, оддел за производство и оддел за продажба.Од своето основање, компанијата континуирано се развива и иновира, опслужувајќи ги компаниите од индустриската област.

Што правиме

Технологијата Super Q е посветена да им обезбеди на клиентите низа производи од низок вакуум до супер висок вакуум.Ние не сме само снабдувач на вакуумски производи, туку и сме специјализирани за решавање на проблеми поврзани со апликации за вакуумски производи за клиентите. Главно се занимаваме со вакуумски додатоци, вакуумски вентили, вакуумски пумпи, мерење на вакуум, вакуумски помошни делови, производи за примена на вакуумска технологија, масовен проток метар, нестандардни прилагодени производи итн.

Во 2020 година, компанијата се фокусираше на примената на вакуумската технологија, независно развиена и произведена разновидни материјали со напредна нова технологија за вакуум, главно вклучувајќи вакуумска изолација, декоративна интегрирана плоча за вакуум изолација, вакуумско стакло, вакуумски врати и прозорци за заштеда на енергија и други производи, и обезбеди консултации, проектирање, изградба, работење и одржување на здрави и штедливи згради.

за нас
за нас
за нас

Развојен концепт

Нашата компанија има здрав систем за маркетинг менаџмент и има многу партнери.Со цел да одговориме на глобалните еколошки и енергетски предизвици, ние сме посветени на реализација на нова иднина за заштеда на енергија и ниско ниво на јаглерод преку напредна технологија за вакуум, обезбедување висококвалитетни решенија и се трудиме да промовираме здрав и брз развој на Материјали за заштеда на енергија. Компанијата секогаш инсистира на континуирано подобрување на квалитетот и услугата на производите, задоволување на потребите на различните партнери на корисници и барање победничка соработка.