Добредојдовте на нашите веб-страници!

Рачен вентил за портата со ултра висок вакуум

Краток опис:

Вентилот за вметнување со ултра висок вакуум од типот EVCC се придвижува со рачката за да се придвижи стеблото нагоре и надолу, така што плочата на вентилот се отвора или затвора. Вентилите се погодни за прекинување или поврзување на протокот на воздух во ултра висок вакуумски систем.Ги има предностите на разумен дизајн на структурата, стабилна работа, мала големина, сигурна употреба, добри перформанси на запечатување и долг работен век.Може да се користи нашироко во ултра-висока вакуумска опрема.Соодветен работен медиум е чист воздух и некорозивен гас.


Детали за производот

Ознаки на производи

Спецификација на рачниот вентил за портата со ултра висок вакуум

Опсег на притисок 1,0x10-6Pa~1,2x105Pa (запечатено со мев)
Стапка на истекување Pa·L/s ≤1,3x10-7
Работен век до првото одржување 100 000 (запечатени со мев)
Температура на греење (тело на вентилот)℃ отворено≤200Затворено≤150
Време на отворање / затворање Време на рачна работа
Индикатор за позиција на вентилот прекинувач за ограничување на прекумерно патување
Ориентација на инсталација било кој

Избор за вистинскиот модел бр.

Производ Модел бр. Материјал Тежина Супер Кју нарачка бр.
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-25B(KF) 304 V322
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-25B(CF) 304 V323
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-40B(KF) 304 V324
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-40B(CF) 304 V325
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-50B(KF) 304 V326
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-50B(CF) 304 V327
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-63B(CF) 304 6.3 V328
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-63B (ISO-K) 304 5.0 V329
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-63B (GB-LP) 304 6.5 V330
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-63B (ISO-F) 304 6.5 V331
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-80B(CF) 304 8.2 V332
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-80B (ISO-K) 304 8.4 V333
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-80B (GB-LP) 304 8.6 V334
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-80B (ISO-F) 304 8.6 V335
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-100B(CF) 304 9.7 V336
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-100B (ISO-K) 304 9 V337
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-100B (GB-LP) 304 9.8 V338
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-100B (ISO-F) 304 9.8 V339
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-160B(CF) 304 16.5 V340
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-160B (ISO-K) 304 14.3 V341
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-160B (GB-LP) 304 16.5 V342
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-160B (ISO-F) 304 16.5 V343
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-200B(CF) 304 24.1 V344
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-200B (ISO-K) 304 22.5 V345
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-200B (GB-LP) 304 23.5 V346
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-200B (ISO-F) 304 23.5 V347
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-250B(CF) 304 36.8 V348
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-250B (ISO-K) 304 35,5 V349
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-250B (GB-LP) 304 31 V350
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-250B (ISO-F) 304 31 V351
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-320B (ISO-K) 304 40,5 V352
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-320B (GB-LP) 304 42.0 V353
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-320B (ISO-F) 304 42.0 V354
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-400B (ISO-K) 304 V355
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-400B (GB-LP) 304 V356
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-400B (ISO-F) 304 V357
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-500B (ISO-K) 304 V358
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-500B (GB-LP) 304 V359
Ултра-висока вакуумска рачна погонска порта вентили EVCC-500B (ISO-F) 304 V360

Мотор Водени Тип(Подолу печат

Надворешен Димензии (мм)

EV Дел Број DN

Надворешен Димензии (мм)

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

EVCCD-100B(CF)
EVCCD-100B (ISO-K)
EVCCD-100B (GB-LP)
EVCCD-100B (ISO-F)

100

144

170

68

241

551,5

74

40

242,5

69

100

75

86

101

106

EVCCD-160B(CF)
EVCCD-160B (ISO-K)
EVCCD-160B (GB-LP)
EVCCD-160B (ISO-F)

160

201

226

95,5

328

705,5

76

45

282

69

100

76

92

101

121

EVCCD-200B(CF)
EVCCD-200B (ISO-K)
EVCCD-200B (GB-LP)
EVCCD-200B (ISO-F)

200

258

276

120

414,5

816,5

76

47

282

69

100

76

92

101

121

EVCCD-250B(CF)
EVCCD-250B (ISO-K)
EVCCD-250B (GB-LP)
EVCCD-250B (ISO-F)

250

310

334

146

500

956

87

54,5

310

70

100

86

92

106

121

EVCCD-320B(CF)
EVCCD-320B (ISO-K)
EVCCD-320B (GB-LP)
EVCCD-320B (ISO-F)

320

425

449

212,5

669,5

1218 година

138

78

336

80

110

118

108

105

190

EVCCD-400B(CF)
EVCCD-400B (ISO-K)
EVCCD-400B (GB-LP)
EVCCD-400B (ISO-F)

400

512

536

256

810

1475 година

138

78

409

80

110

117

118

108

190

Мотор Водени Тип(Витон о-прстен запечатени

EV Дел Број DN

Надворешен Димензии (мм)

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

EVGCD-100(CF)
EVGCD-100 (ISO-K)
EVGCD-100 (GB-LP)
EVGCD-100 (ISO-F)

100

144

170

68

241

551,5

74

40

242,5

69

100

75

86

101

106

EVGCD-160(CF)
EVGCD-160 (ISO-K)
EVGCD-160 (GB-LP)
EVGCD-160 (ISO-F)

160

201

226

95,5

328

705,5

76

45

282

69

100

76

92

101

121

EVGCD-200(CF)
EVGCD-200 (ISO-K)
EVGCD-200 (GB-LP)
EVGCD-200 (ISO-F)

200

258

276

120

414,5

816,5

76

47

282

69

100

76

92

101

121

EVGCD-250(CF)
EVGCD-250 (ISO-K)
EVGCD-250 (GB-LP)
EVGCD-250 (ISO-F)

250

310

334

146

500

956

87

54,5

310

70

100

86

92

106

121

EVGCD-320(CF)
EVGCD-320 (ISO-K)
EVGCD-320 (GB-LP)
EVGCD-320 (ISO-F)

320

425

449

212,5

669,5

1218 година

138

78

336

80

110

118

108

105

190

EVGCD-400(CF)
EVGCD-400 (ISO-K)
EVGCD-400 (GB-LP)
EVGCD-400 (ISO-F)

400

512

536

256

810

1475 година

138

78

409

80

110

117

118

108

190

дајсдњ

  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја